Мовний креатив від Юлії Рибінської на сторінках журналу “GOSSIP”

Мовний креатив від Юлії Рибінської на сторінках журналу “GOSSIP”

Ця пані професор руйнує усі стереотипи про солідних та зосереджених людей в окулярах… Вона молода, життєрадісна, енергійна та творча, тому все, що створює, заряджає своєю надзвичайною енергією… Професорка Юлія Рибінська — засновниця мовного центру Polyglot та авторка унікальної методики викладання Creative teaching. А ще Юлія  — доктор педагогічних наук, сертифікований викладач англійської мови (DELTA, CELTA, TKT, IHCYLT, LCCI та ін.), сертифікований тренер Business English (First Certificate for Teachers of Business English).

Юлієскажітьчому вирішили створити

власну мовну школу та як давно існує

ваш центр Polyglot?

Це була мрія мого життя — створити власну школу, де я зможу реалізуватися як професіонал. Власне, сама я знаю 5 іноземних мов (посміхається). Тому Polyglot цілком відповідає моїй сутності. Я все життя присвячую вивченню мов, подорожую різними країнами, де застосовую свої знання. У свій час я навчалась в Іспанії, Мексиці, Кубі та Франції, Канаді. Об’їздила всі англомовні країни, навчалась у США, в одному з найкращих університетів Сан-Франциско. Вивчення мов — це моє життя! Наш центр Polyglot існує вже 3 роки, але плани ми маємо грандіозні!

 

А хто ваші учні? Ваш центр

для дітей чи дорослих?

Ми навчаємо дорослих та дітей, викладаємо бізнес-англійську та всі інші напрямки. У нас є ліцензія Cambridge, також ми готуємо до всіх міжнародних іспитів та відправляємо дітей на навчання до найкращих країн світу. Щорічно проходимо акредитацію в Cambridge, возимо дітей на навчання до англомовних країн. У нашому центрі можуть навчатися діти з 3-х років та дорослі, тобто ми практично не маємо вікових обмежень. Чому ми починаємо змалечку? Оскільки коли діти вчать іноземну мову з дитинства, вони володіють нею як носії.

 

Ви є авторкою унікальної методики

викладання Creative teaching.

Що лежить в її основі?

Так, я є автором унікальної креативної методики. Власне, моя докторська дисертація побудована на креативному перекладі. Я вірю, що креативність спонукає до кращого розвитку особистості. І взагалі, при вивченні будь-якого предмета іноземною мовою ви досягнете надзвичайних результатів. У мене є безліч посібників, а також понад 200 публікацій про креативність. Вони всі надруковані в міжнародних виданнях, також їх можна знайти в мережі. Приємно, що ними цікавиться не тільки Україна, а й світ.

Взагалі, я вважаю, що мова — це не просто засіб спілкування, а значно більше. Це наш механізм виживання на планеті. Якщо ви подивитеся на людський мозок і виявите, як він працює, ви вже знаєте англійську, іспанську, німецьку — всі мови глибоко вкоренилися у вашій свідомості!

 

Юлієви маєте власний YouTube канал

що вже набирає обертів

Про що ви розповідаєте на ньому?

Так, на ньому я можу поділитися своїми знаннями та передати досвід людям, які не мають фінансової змоги відвідувати мої заняття. Я пропоную надзвичайний продукт, в який вкладаю максимум зусиль та часу, віддаюсь на всі сто та ретельно підбираю матеріал. Також вже зародилась ідея авторського онлайн-курсу з унікальною методикою викладання та дуже демократичною ціною. Мій онлайн-клієнт зможе вивчити мову дуже швидко та не присвячуючи цьому увесь свій вільний час. Адже все засвоєння базується на асоціативному вивченні та мінімальній затраті часу. Курси будуть різнопланові — починаючи з медичного напрямку, а також англійська для психологів, туристів, майбутніх мам та інше. Проект стартує вже взимку.

Повна версія статті за посиланням: https://gossip.im/persona/1525-movniy-kreativ-vd-yulyi-rubnskoyi.html